miércoles, 16 de marzo de 2011

Més que un títol!!!

Aixó és el que aconseguiren Miguel i Dani el diumenge passat. Un títol, reconeiximent, recompensa per la feina ben feta, estima de la família, estima dels seguidors... però a canvi ells donaren lluita, entrega,espectacle i un record, per a tots aquells que estiguerem allí, que serà imborrable.

La partida del diumenge que és celebrà a Moncada, més concretament a la Ciutat de la Pilota, encumbrà  a una parella de pilotaris que de ben segur seràn recordats al llarg de la història d’aquest esport, Miguel i Dani, més que una parella. Ens demostraren que un més un són més de tres. I com pot ser això pensareu? Amb il.lusió, tenacitat, valentía, classe i amor,molt d’amor per un esport que és la seua vida.

Tot dos jugadors han demostrat la seva valía. Miguel ha acabat confirmant lo que és, un campió que donarà moltes hores d’alegria a l’aficionat a la pilota, de volea en la dreta, en l’esquerra, de bot i braç, de carxot, de rebot i tot aixó amb una classe i una força que deixa bocabadat a tot aquell que va a vore’l.

Dani, que hi ha que dir de Dani. Un gran mitger, un gran professional, un fora serie com pocs hi ha, el número 1. Ja du molts any demostrant la seua valía, campionat rere campionat ens dóna lliçons de entrega, de esforç, de superació...poca gent arriba a ser el número 1 i ahí es manté, i passen els anys, i millora, un gran exemple per a cualsevol jové aficionat a la pilota que vullga arribar a ser el número 1 algún día.

Aquest reportatge és un homenatge aquests dos jugadors, que són i seràn importants en el món de la Pilota Valenciana. Ara per ara, són els dos números 1 d’aquest esport i així ho han demostrat.

Tan sols desitjar-los molta sort, i que continuen com fins ara, donant alegría a tots aquells que els seguim, els estimem i els apoyem. Des d’açi vos done l’enhorabona pel trofeu conseguit, que de segur no serà l’últim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario